dimecres, 2 de març del 2011

CELEBRAT EL 1r CONGRÉS COMARCAL



El Centre Obrer de Cervera va acollir el dissabte 26 de febrer la celebració del 1r Congrés Comarcal de Solidaritat Catalana per la Independència a la comarca. La convocatòria va aplegar 20 assistents, entre adherits (12) i simpatitzants, provinents de Cervera, Guissona, l’Ametlla, St. Guim de Freixenet, Civit i Sedó. 
Jordi Miró, representant de l’executiva regional de les Terres de Ponent, va conduir l’acte. Després de les presentacions individuals dels assistents, Cesc Lacueva, candidat a coordinador comarcal, va informar del present i del futur del grup de la Segarra i va plantejar possibles accions a realitzar per dinamitzar l’independentisme en el nostre àmbit territorial. Va subratllar que, tot i que s’havien d’escollir uns càrrecs, la feina es faria entre tots i va convidar tothom a implicar-se en el projecte en la mesura de les seves possibilitats. També va apuntar que les reunions del grup que s’escolliria podien ser itinerants pels pobles de la comarca per facilitar la incorporació de persones de tot arreu. 

A continuació es va fer la votació on els 12 adherits amb dret a vot van escollir per unanimitat els quatre membres de l’única candidatura que es presentava: Cesc Lacueva com a coordinador comarcal, Carles Vila com a secretari d’organització i finances, Txema Costa com a secretari d’imatge i comunicació i Àngels Corbera com a secretària d’acció municipal.
Finalment tothom va tenir l’oportunitat de dir la seva al voltant de l’organització de Solidaritat i sobre la postura a adoptar davant les pròximes eleccions municipals.

Solidaritat Catalana per la Independència (Segarra)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada