dimecres, 2 de març del 2011

Posicionament de Solidaritat Catalana davant el tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià


La tancada imperativa dels repetidors de TV3 al País Valencià és un dels atemptats més grans contra la llengua catalana que s'han produït al llarg de la història. Comparable, pels seus efectes de genocidi cultural, a les disposicions del feixisme franquista.
És la responsabilitat directa del PP, el partit hereu del franquisme, però també del mateix govern espanyol del PSOE, que no ha fet res per impedir-ho, i de la Generalitat de CiU, de qui se'n riuen els dos primers.
Com l'ocupació borbònica del començament del XVIII, 300 anys després, aquesta nova invasió espanyolitzadora també comença pel País Valencià. I no s'hi aturaran, si no ens separem d'aquesta nació imperialista d'arrel castellana.
Volen destruir tot el que sigui català: llengua, cultura, formes de vida, relacions de treball, costums, economia, festes, comunicacions...
La dèria imperial espanyola no és privativa de l'Antic Règim dels segles XVIII i XIX, ni de les dictadures del segle XX. En ple segle XXI, el de l'era digital i les comunicacions per satèl·lit que abasten el món global, en plena construcció democràtica d'Europa, quan podem veure canals de TV que emeten des de qualsevol punt del planeta, l'espanyolisme ferotge impedeix que una televisió en català es pugui veure en un territori on es parla català. Què pensarien aquesta gent de raonament curt si s’apagués el senyal de televisió espanyola a Extremadura, per exemple? La cosa, si no fos tràgica, quedaria només en ridícula.
Cal que denunciem aquesta gent davant dels tribunals i les instàncies
internacionals com a autors de crims contra la humanitat, en tant que
responsables d'un genocidi cultural evident i constatable.
Cal que defensem la integritat de la llengua, la cultura i la nació catalanes.
Cal que guanyem la independència.
Solidaritat Catalana per la Independència (Segarra)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada